Ποιοί
Είμαστε

 

Η παραμονή στο σπίτι είναι μια ζωή με προκλήσεις. Καθώς μεγαλώνουμε ακόμη και το οικείο περιβάλλον μπορεί να γίνει δύσκολο να συνυπάρξει λόγω προβλημάτων υγείας.

Οι υπηρεσίες φροντίδας στο σπίτι HELLENIC HOME CARE, μπορούν να επεκτείνουν την ικανότητα του μέλους μας, έτσι ώστε να ζει ανεξάρτητα και να μπορεί να κάνει τη καθημερινότητά του βιώσιμη σε οποιοδήποτε στάδιο και αν βρίσκεται.

Οι συνεργάτες μας μπορούν να σας παρέχουν ιατρική φροντίδα για μια ποικιλία καθημερινών δραστηριοτήτων αλλά μπορούν επίσης να ενισχύσουν την ευημερία των μελών μας, παρέχοντας μια μεγάλη γκάμα ιατρικών υπηρεσιών κατ’οίκον.

Για όσους αναζητούν αυτούς τους τύπους βοήθειας, η HELLENIC HOME CARE είναι η εταιρεία που θα ανταποκριθεί στις ανάγκες σας με προτεραιότητα εσάς!

Με αγάπη στον άνθρωπο, ΜΑΖΙ, θα αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε κατάσταση υγείας σας προκύψει.

Ποιοί Είμαστε

Η παραμονή στο σπίτι είναι μια ζωή με προκλήσεις. Καθώς μεγαλώνουμε ακόμη και το οικείο περιβάλλον μπορεί να γίνει δύσκολο να συνυπάρξει λόγω προβλημάτων υγείας.

 

Οι υπηρεσίες φροντίδας στο σπίτι HELLENIC HOME CARE, μπορούν να επεκτείνουν την ικανότητα του μέλους μας, έτσι ώστε να ζει ανεξάρτητα και να μπορεί να κάνει τη καθημερινότητά του βιώσιμη σε οποιοδήποτε στάδιο και αν βρίσκεται.

Οι συνεργάτες μας μπορούν να σας παρέχουν ιατρική φροντίδα για μια ποικιλία καθημερινών δραστηριοτήτων αλλά μπορούν επίσης να ενισχύσουν την ευημερία των μελών μας, παρέχοντας μια μεγάλη γκάμα ιατρικών υπηρεσιών κατ’οίκον.

Για όσους αναζητούν αυτούς τους τύπους βοήθειας, η HELLENIC HOME CARE είναι η εταιρεία που θα ανταποκριθεί στις ανάγκες σας με προτεραιότητα εσάς.

Με αγάπη στον άνθρωπο, ΜΑΖΙ, θα αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε κατάσταση υγείας σας προκύψει.

ΕΜΕΙΣ & ΕΣΕΙΣ

ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!

Γιατί η φροντίδα ξεκινάει από το σπίτι!

Το Όραμά μας

Το όραμά μας είναι να αντιμετωπίσουμε μαζί οτιδήποτε προκύψει, να σας παρέχουμε υψηλών προδιαγραφών ιατρικές και μη υπηρεσίες, με εξειδικευμένο προσωπικό, ασφάλεια και εχεμύθεια.

Δέσμευσή μας είναι να παρέχουμε νοσηλευτική υποστήριξη υψηλού επιπέδου, πάντα σύμφωνα με τις οδηγίες των θεραπόντων ιατρών και να βρίσκουμε λύσεις σε  κάθε πρακτικό πρόβλημα στη νοσηλεία και υποστήριξη του κάθε ασθενούς.

Η φροντίδα στο σπίτι είναι κάτι περισσότερο από τη φροντίδα των φυσικών αναγκών των ανθρώπων, για αυτό εμείς διασφαλίζουμε ότι έχουν την κοινωνική υποστήριξη και τον τρόπο ζωής που χρειάζονται για να μείνουν στα σπίτια τους.